Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

jatakgyujtes voroskereszt2A Kovászna Megyei Vöröskereszt Karácsonyi játékgyűjtő akciót szervez a nehéz sorsban élő gyermekekért november 10 – december 19 periódusban, Sepsiszentgyörgyön és Bodzafordulón.

Az akció első szakaszába partnereinknél elhelyezett gyűjtődobozaink segítségével folyamatosan gyűjtjük a már nem használt, megunt játékokat: „Ha szeretnéd, hogy minél több, nehéz sorsba élő gyermeknek mosolyogva teljen a Karácsony, támogasd játékgyűjtő akciónkat!” mottóval.

Sepsiszentgyörgyön dobozaink megtalálhatóak a Székely Mikó Kollégiumban, a Református Kollégiumban, a Mikes Kelemen Líceumban, a Puskás Tivadar Szakközépiskolában, a Plugor Sándor Művészeti Líceumban, a B , a Kós Károly Szakképző Líceumba, a Mihály Vitéz Elméleti Líceumban, a Váradi József Általános Iskolában, az Ady Endre I-VIII. Osztályos iskolában, a Nicolae Colan Általános Iskolában és Bodzafordulón minden iskolában, 20 gyűjtődobozba várjuk a nem használt és megunt játékokat.

Egyéni kezdeményezésből összegyűjtött játékokat a Vöröskereszt székhelyére várunk egészen december 19-ig, hétköznap 10-14 óra között. Kérjük az egyéni kezdeményezőket, hogy értesítsenek bennünket, amennyiben kapcsolódni szeretnének a fentebb leírt akcióhoz.

Az összegyűlt játékokat a Vöröskereszt önkéntesei válogatják, javítják amennyiben ez szükséges, tisztítják és csomagolják.

2014. november 19-től egészen december 5-ig azon személyek jelentkezését várjuk, akik ismernek olyan gyereket vagy gyerekeket, akik nehéz sorsba élnek és rászorulnak a karácsonyi adományra. Egy elektronikus kérelem / nyilatkozat kitöltésével javasolhatnak gyerekeket, amely drótpostán (e-mailban) igényelhető a elérhetőségen. A beérkezett kérelmeket átvizsgáljuk és minden egyes kérelemre visszajelzünk.

A különböző szociális intézményekben élő gyerekek is az akció célcsoportját képezik, miután feltérképeztük, hol van igazán szükség az adományra.

A Karácsonyi játékgyűjtő akció fő eseménye az adományként beérkező játékok átadása, kiosztása lesz a rászoruló gyermekeknek, mely december 19-én kerül sor, 17 órai kezdettel a Kovászna Megyei Vöröskereszt székhelyén.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.