Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

szinhaz kicsiAz elmúlt évad előadásai közül elsőként a Zakariás Zalán által rendezett Tesztoszteron kerül felújításra a Tamási Áron Színházban. Andrzej Saramonowicz darabját idén, április 20-án mutatta be a társulat az Új Stúdióban, azóta tizennégy alkalommal került színpadra, mindegyik előadását telt ház fogadta, és rendkívül nagy sikere volt a közönség körében.

A felújított Tesztoszteron vasárnap (szeptember 30.) és hétfő (október 1.) este 7 órától kerül műsorra a színházban, ezenkívül októberben még egy alkalommal lesz látható – jövő szombaton (október 6-án) este ugyancsak 7 órától. A vasárnapi előadásra már minden hely elkelt, a másik két előadásra még válthatók helyek a Városi Kulturális Szervezőirodában, vagy interneten a www.jegymester.ro oldalon. A színház vezetősége felhívja a bérletesek figyelmét, hogy ha szeretnék megtekinteni az előadást, időben foglaltassanak helyeket maguknak.

 Tesztoszteron1 800px  Tesztoszteron1 800px  Tesztoszteron1 800px
 Tesztoszteron1 800px  Tesztoszteron1 800px  Tesztoszteron1 800px

Fotó: Barabás Zsolt

A Tesztoszteron a férfiasság karikatúrája. A színhely egy vendéglő, ahol különös körülmények folytán találkozik hét férfi, és miközben közösen elfogyasztanak néhány pohár italt, egyre többet árulnak el magukról. Beszélgetnek, vitatkoznak, verekednek, s közben a nézők is megtudhatják, hogy mi mindenre képesek a nők, no meg a férfiúi vérben forrongó tesztoszteron.

Az előadás szereplői: Erdei Gábor, Szakács László, Márton Lóránt, Derzsi Dezső, Kolcsár József, Nagy Alfréd, Diószegi Attila.
Zenészként közreműködik: Ferencz Áron, Vitályos Lehel és Tinca Teddy.

Az előadás színpadra állításában Zakariás Zalán rendező munkatársai voltak: Csiki Csaba (díszlettervező), György Eszter (jelmeztervező), Ferencz Áron (zenei munkatárs), Csomós Tünde Tímea (ügyelő) és Gazda Szende (súgó).

A darab szövegét a lengyel eredetiből Pászt Patrícia fordította magyarra.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.