Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

furge ujjak sajtomeghivo2012. október 19.

A Háromszéki Fürge Ujjak Klub október 19-én, pénteken 17 órától nyitja meg kézimunka kiállítását a Kónya Ádám Művelődési Házban. A klub két éve jött létre és szűk 24 hónap alatt a tagok száma 7-ről 34-re emelkedett. Gábor Éva klubvezető úgy fogalmazott, hogy a klubnak nemcsak az a célja, hogy a hagyományos kézimunkát népszerűsítsék, hanem nyitottak az újra, hiszen vannak olyan tagjaik, akik szívesen követik a divatot.

A pénteki kiállítás színesnek ígérkezik, az érdeklődők különböző hímzési technikákkal készült terítőket, háztartási cikkeket, horgolt-, illetve kötött ruhákat, gyöngyöket tekinthetnek meg. A megnyitón Gábor Éva a keresztszemes hímzésről tart előadást. A kiállítás két héten át, november 7-ig, hétköznapokon 9 és 15 óra között látogatható.

A kiállítás a Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális és Ifjúsági Fővárosa rendezvénysorozat része.

A kiállítás partnere a Kónya Ádám Művelődési Ház, Kovászna Megye Tanácsa illetve Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.