Sepsiszentgyörgy, 2019. jînius 28.


2013. május 14.

A Kovászna Megyei Művelődési Központ és Kovászna Megye Tanácsa, Háromszéki Koncert Karaván címen, 2013. május 4-én, pályázatot hirdetett háromszéki zenekaroknak, együtteseknek és egyéni előadóknak, 2 kategóriában. A pályázat célkitűzései, hogy Háromszék településein, különböző korosztályoknak minőségi, élő zenei produkciókat biztosítson, valamint lehetőséget teremtsen a helyi zenekaroknak, együtteseknek, egyéni előadóknak a bemutatkozásra. (közlemény)

A pályázati csomagok elbírálására 2013. május 10-én került sor, egy öttagú - szakemberekből és művelődésszervezőkből álló - zsűri döntötte el, hogy kik lesznek a Háromszéki Koncert Karaván 2013. győztesei, akik egy háromszéki koncertturné (5 fellépés) megszervezését, valamint a tiszteletdíjak, az utazás-, a szállítás- és a hangosítás költségeinek kifizetését nyerik el.

I. Az óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló produkciók kategóriájában 1 zenés produkció jelentkezett és nyerte el a zsűri tetszését, az Evilági zenekar- Dalóka című produkciója

II. A felnőtteknek szóló zenés produkciók kategóriájában 4 produkció jelentkezett, amelyek közül a nyertes, a FOXBAND - Összeállítás a ' 20-as '30-as évek magyar slágereiből- című produkciója lett.

1. FOXBAND- Összeállítás a ' 20-as '30-as évek magyar slágereiből
2. SZALONSPICC- Szalonspicc
3. Dalos együttes- „Szeressük egymást gyerekek"
4. Mácsafej zenekar- Álmodj, kis galambom- Zajzoni Rab István emlékére

Értékelő Bizottság tagjai:

Constantin Rozália, a Sepsiszentgyörgyi „Plugor Sándor" Művészeti Líceum zongora tanára, 2012-ben a Háromszéki koncertkaraván felnőtteknek szóló zenés produkció nyertes zenekar szólistája.
István Ildikó, a Sepsiszentgyörgyi Művészeti Népiskola ének és tánctanára, 2012-ben a Háromszéki koncertkaraván óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló zenés produkció nyertes zenekarának, a Folker együttes szólistája.
Mágori István
, a Kovászna Megyei Művelődési Központ pályázatírási szakelőadója, koncertszervező.
Nagy Tünde, a Kovászna Megyei Művelődési Központ rendezvényszervező, felnőttképző. május. 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom