Sepsiszentgyörgy, 2019. jînius 28.

szigliget plakat2013. június 10-én, hétfőn 10 és 12 órától a Tamási Áron Színház új stúdiótermében, a nagyváradi Szigligeti Színház Liliput Társulata bemutatja Kormos István: Kormos képpel mutogat című előadását.

Kormos István 12 magyar népmesét versformában írt meg. Ebből hármat használ fel az előadás: az első egy ostoba farkasról, a második furfangos parasztról, a harmadik pedig csudamód táncoló kecskéről szól. Eltérő formavilágokat teremtünk, melynek megalkotói: Makhult Gabi, Bérces Katalin, Néder Norbert. Ami a három mesét összefűzi: Kormos csodálatos verses szövege, valamint a zenei világ, melyet a színészek élőben játszanak hangszereiken (koboz, furulya, harmonika, ritmushangszerek). A muzsikát Ágoston Béla szerzi, aki már számos táncszínházi és bábos előadáshoz teremtett erőteljes zenei világot. Rendező: Rumi László

Szereplők: Szőke Kavinszki András, Varga Imre, Daróczi István, Hanyecz Debelka Róbert, Stéfán Bodor Mária, Szentpéteri Lenke, Harajdi Albert.

Szervezett óvodás- és kisiskolás csoportok jelentkezését várjuk a 0757-047717-es telefonszámon (Péter Orsolyánál). Ajánlott életkor: 2 + Egy jegy ára: 5 ron.

 
0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom