Sepsiszentgyörgy, 2019. március 28.

plakat kampf2013. június 7.

Fehér Ferenc, budapesti Lábán Rudolf- és Hevesi Sándor-díjas koreográfus rendezésében jött létre az évad utolsó bemutatója az M Studiónál. Fehér Ferenc első alkalommal rendez erdélyi társulatnál, magyarországi előadásai számos nemzetközi színházfesztiválon nagy sikerrel szerepelnek. A rendező-koreográfus állandó alkotótársa Kovácsovics Dávid zeneszerző, fénytervező, akihez ez alkalommal Bocskai Gyopár jelmeztervező társult.

Az előadás címe KAMPF, melynek jelentése: harc, azaz protokolláris küzdelem a ranglétrán való felfelé jutásért. Ebben a küzdelemben nincs jutalom, csak mindennapi, folyton változó játszmák, melyekkel mindannyian szembesülünk. Az előadás a kortárs tánc nyelvét használva, játékos formában jeleníti meg hétköznapi vívódásainkat, gúnyolódással, hatalmi játszmákkal szembeni kiszolgáltatottságunkat. Bárki lehet megalázott, az óriásokból is válhatnak kisemberek – ám, a rendező elképzelésében, e harcot célszerűbb játékként, jókedvűen felfogni.

Az előadásban először lép színpadra az M Studio társulatának új tagja, Bokor Andrea, a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem mesterképzős hallgatója.

Bemutató időpontja: június 7, péntek este 7-től, valamint június 8, szombat, este 7. Az első bemutatóra a Mecénás-bérlet és a Tamási I bérlet, a másodikra a Tamási II bérlet érvényes, ingyenes helyfoglalás ellenében, valamint jegyek is válthatók a Városi Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér 1., 0267-312104). Az előadások helyszíne az Új Stúdióterem.

További előadás: június 17, hétfő, este 7-től.

Szereplők: Bajkó László, Bokor Andrea, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László, Veres Nagy Attila

Rendező és koreográfus: Fehér Ferenc

Zeneszerző, fénytervező: Kovácsovics Dávid

Jelmeztervező: Bocskai Gyopár

 
0
0
0
s2sdefault

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom