Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

 

bene haz2015. január 10. / Bene-ház (Székelyföldi Vadászmúzeum)

2015. február 10-én 18.00 órakor a kézdivásárhelyi Bereczki Barna és Gál László amatőr természetfotósok „TÁJAK és VADAK” című kiállítását Bartha Zsolt nyitja meg, a vendégeket Demeter János, a Vadon Egyesület ügyvezető igazgatója köszönti.

Ezt követően vetítésre kerül Gál László természetfilmje - Wild Transylvania - I rész – “Erdei Álom címmel."

A téli történet a Felső-Háromszéki-medencében játszódik. Betekintést nyújt a természetbe egy olyan személy látásmódján keresztül, aki éjjel-nappal a vadak közelében tartózkodott és közben újraértelmezte az élet bizonyos részeit, az embereknek a természethez való viszonyát és azt, hogyan kéne viselkedni ahhoz, hogy a természet befogadjon.

A kiállítás március 31-ig tekinthető meg naponta 9-17, vasárnap 10-14 óráig, Sepsiszentgyörgyön a Bene-házban (Gróf Mikó Imre utca 11. szám).

Szervező a Vadon Egyesület.

 gal bereczki kiallitas sepsiszentgyorgy 01  gal bereczki kiallitas sepsiszentgyorgy 01  gal bereczki kiallitas sepsiszentgyorgy 01
 gal bereczki kiallitas sepsiszentgyorgy 01  gal bereczki kiallitas sepsiszentgyorgy 01  gal bereczki kiallitas sepsiszentgyorgy 01
 gal bereczki kiallitas sepsiszentgyorgy 01   

Fotó: Toró Attila

 

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.