Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

8oraHKA DSC 6405 foto ToroAttila 142015. március 27-én pénteken három csapat reggel kilenctől délután ötig, nyolc órán keresztül dolgozott együtt, hogy a konkrétan felmerülő problémák orvoslásával civil projekteket fejlesszenek.

 8oraHKA DSC 6393 foto ToroAttila 8  8oraHKA DSC 6393 foto ToroAttila 8  8oraHKA DSC 6393 foto ToroAttila 8

Kommunikációs szakemberek, erdőmérnökök, építkezési szakemberek, kertészmérnök, grafikusok ajánlották fel önzetlen szakmai segítségüket az igénylő civil szervezetek számára, így a nap végén a Vinca Minor egyesület többéves kommunikációs stratégiával gazdagodott, a Zöldnap egyesület Mozgó délután programja új arculatot nyert és kommunikációs eszközöket a tinédzserek programba vonásához, és megszületett a HKA csemetekertjének egyéves, részletezett akcióterve, fenntarthatósági számításokkal együtt. 

A program végén minden csapat összegezte és bemutatta az eredményeket, majd ez alapján szavazásra került sor, a legjobban teljesítő csoportot kellett meghatározni. A három  csapat egyenlő arányban kapott szavazatot, így mindhárom projekt benevezést nyert a Civil Licitre, amelyre 2015. április 23-án kerül sor, a színház új studió termében. (HKA közlemény, fotó: Toró Attila)

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.