Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

IMG 2365 Torekeny HenningJanos2015. április 10. / Új Stúdió

Az M Studio felújítja és újra műsorra tűzi a Goda Gábor rendezésében készült Törékeny c. előadását. A produkciót április 10-én Sepsiszentgyörgyön, április 15-én pedig a Budapesti Tavaszi Fesztiválon mutatja be a mozgásszínházi társulat.

 IMG 2315 Torekeny HenningJanos  IMG 2315 Torekeny HenningJanos  IMG 2315 Torekeny HenningJanos

A 2009-ben színre vitt előadás központi témája a törékenység, „Ez tárgyi, testi, fizikai, képi, lelki törékenység, vagyis - végül is mindaz, ami emberi mivoltunk és lényegünk által Törékeny.” - vallja Goda Gábor rendező-koreográfus. Az előadás törékenység-látomások füzére, szürreális vallomások mozdulatokban, képekben, szavakban. Az elhangzó szövegek a színészek írásai, feljegyzései. Az előadás a próza és a tánc, installációk, zene, irodalom és képzőművészet együttese.

A felújított produkciót április 10-én, 19 órától mutatja be a társulat a sepsiszentgyörgyi új stúdióban. Az előadás meghívást kapott a Budapesti Tavaszi Fesztiválra, a magyar főváros egyik legrangosabb összművészeti fesztiválját idén április 10-26. között rendezik meg. Az M Studio Törékeny című előadása április 15-én, szerdán lesz látható a budapesti Bálnában.

Az előadás rendezője Goda Gábor, díszlet- és jelmeztervezője Bagoly Zsuzsanna, zenéjét szerezte Orbán Ferenc. Szereplők: Bajkó László, Dávid Attila Péter, Nagy Eszter, Polgár Emília, Szekrényes László, Veres Nagy Attila. Az előadás 16 éven aluliak számára nem ajánlott. (Közlemény, fotó Henning János)

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.