Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

muveszeti nepiskola logo2015. április 17. / Közlemény

Mindig voltak JÁDZÓ emberek, akik sírni és nevettetni akarták a közösségeiket, de csakis azért, hogy ezzel gyógyító energiákat sugározzanak feléjük. Ebből a gondolatból kiindulva, a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola meghirdeti a Vidéki Színjátszók Találkozóját, amelyre 2015. június 6-án és 7-én kerül sor, Sepsiszentgyörgyön.

A nem versenyjellegű találkozóra vidéki, első sorban Kovászna megyei csoportok jelentkezését várják, akik téma és műfaji megkötöttség nélkül, szabadon nevezhetnek bármilyen darabbal. Az előadások időtartama legtöbb 45 perc lehet, a közreműködők száma pedig – rendezőt, technikust is beleértve – legtöbb 12 fő.

A fesztivál ideje alatt a szervezők szállásról és étkezésről gondoskodnak, továbbá szabad belépést biztosítanak a fesztivál valamennyi előadására és a kísérő programokra. A bemutatott előadásokat szakmai tanácskozás követi. Az utazás költségéi a résztvevő csapatokat terhelik.

Egy csapat csak egy előadással nevezhet be a találkozóra. Túljelentkezés esetén a szervezők fenntartják a jogot a csapatok kiválasztására. Nevezési határidő: 2015. május 15. a jelentkezés elfogadásáról május 20-ig döntenek a szervezők.

Jelentkezési lap a következő e-mail címen, vagy telefonon igényelhető: osonoszinhaz [KUKAC] osono [PONT] ro, 0721-280778, 0267-351.560.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.