Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

HTE Bojttol bojtig fotoHenningJanos 012602015. április 29. / Új Stúdió

A tánc világnapjának alkalmából tart nyílt napot a sepsiszentgyörgyi Háromszék Táncegyüttes április 29-én. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek az együttes háttértevékenységeibe a kiállítások, előadások és próbák helyszínéül szolgáló Háromszék Táncstúdióban (Új Stúdió).

 

IMG 6951 4 nap Bojtol Bojtig HJA Nemzetközi táncnapként ünnepelt április 29-ét a Nemzetközi Táncbizottság 1982-ben nevezte ki a tánc világnapjának, annak érdekében, hogy általánosan népszerűsítsék ezt a mozgásformát, ösztönözve ezáltal  a közösséget a részvételre. Ebből az alkalomból várja a néptánc és táncművészet iránt érdeklődőket a Háromszék Táncegyüttes szerdai stúdiótevékenységeire.

A látogatók 9 és 14 óra között betekinthetnek a 25 éves Háromszék Táncegyüttes Miniévadát záró gálaműsorának próbafolyamatába, valamint a 19 órától kezdődő Böjttől Böjtig című előadás előkészítésébe.

A világnap alkalmából szervezett bemutatókra egyéni és csoportos jelentkezéseket is várnak április 28-ig a hte [KUKAC] hte [PONT] ro címen, valamint a 0728-085-091-es telefonszámon. A résztvevők között a nap végén előadásbelépőket sorsolnak ki a szervezők.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.