Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2015 04 28 teinteatroom sepsiszentgyorgy2015. április 30. / Tein Teaház

2015. április 30-án, csütörtökön 19 órától a Háromszéki Mikes Kelemen Egyesület, Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa és a Tein Teaház szervezésében ismét jelentkezik a Tein Teátroom, amelynek idei negyedik témája a költészet. Az elkövetők ez alkalommal is Derzsi Dezső, Kolcsár József, Kónya Ütő Bence és Pálffy Tibor, a Tamási Áron Színház művészei, hangosít Kertész János.

Az áprilisi Tein Teátroom a költészet napjára emlékezik, performanszuk a versek előtti tisztelgés. Az elhangzó szövegek kiválasztásánál figyelembe vették a Teátroom törzsközönségét is, úgy választották a verseket, hogy azok ne csak megszólaljanak, hanem megszólítsanak, megszerettessenek. A téma: szerelem, élet, elmúlás!!!

Az előadás online hallgatható lesz a Lármafa Rádióban! ( http://www.larmafa.eu/ ). Mint ismeretes, a tavalyi nagysikerű felolvasószínház idén színházkísérletté, és/ vagy kísérletszínházzá alakult, az alkotók havonta egy-egy nagyobb témakör kibontására tesznek kísérletet.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.