Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

2015. május 1. / INdiVINO borbárba

A Nőileg magazin szerkesztősége május 1-én, pénteken 17 órától beszélgetésre hívja
az olvasókat, érdeklődőket a INdiVINO borbárba. 

Egy év telt el azóta, hogy bemutatkozott a Nőileg, az első erdélyi magyar nyelvű női magazin. Az erdélyi nőkről szóló havilap az indulás óta több változáson ment át: így januártól több tartalommal, új rovatokkal és táskabarát, elegánsabb formátumban jelenik meg.

A hiánypótló kiadvány indulásakor a szerkesztők úgy látták, hogy megérett az idő arra, hogy Erdélyben egy olyan lap jelenjen meg, amely itthoni témákat, értékeket mutat be, dolgoz fel igényes kivitelben. Az azóta eltelt egy év, és a tizenkét megjelent lapszám valóban olyan értékes embereket, hétköznapi hősöket, példát adó projekteket mutatott be az erdélyi olvasóknak, amelyek az akkor kitűzött szándékot bizonyítják. A magazinban számos értékes sepsiszentgyörgyi személyt is megmutatott a szerkesztőség: alkotókat, művészeket, szakembereket, édesanyát, nőt, tervezőt, politikust.

Meglepetés várja az olvasókat a májusi lapszámban is, amelyet elsőként a találkozón foghatnak kézbe.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.