Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Anna plakatMűanyagflakon-kupakokat gyűjt egy lelkes társaság Cseh Annának. A négyéves kislánynak csak őssejt transzplantáció mentheti meg az életét. A kupakokat pénzre váltják, azzal segítik a gyereket.

A Szent György Napok alatt gyűjtődobozokat szerelnek fel Sepsiszentgyörgy központjában. Arra kérjük: ezekbe dobja megüresedett ásványvizes, vagy üdítős flakonjának kupakját.


Cseh Anna 2011 szeptemberében született, egy nagyon eleven és életvidám gyerek. 2014 júliusában azonban hasi neuroblastomát, azaz hasi tumort diagnosztizáltak nála.

A pici lány azóta több műtéten is átesett, ám az erősebbnél erősebb kezelések ellenére áttétek keletkeztek nála, ami tovább nehezíti a helyzetét. Az őssejt transzplantáció előtt álló Annácska mégis egy igazi szuperhősként küzd, minden erejével azon van, hogy meggyógyuljon, mert, mint mondja, már csak nagyon kicsit beteg, és alig várja, hogy óvodába és úszni járhasson, hogy minden ugyanolyan legyen, mint régen.

A Máltai Szeretetszolgálat és a Vöröskereszt által is támogatott akcióban gyűjtik a kupakokat Kolozsváron, Székelyudvarhelyen, Baróton és Kézdivásárhelyen is.

Jelen pillanatban, Sepsiszentgyörgyön a központi piacon, a Babi pékség kenyérüzletében, a Happy Kids játszóházban, a Máltai Szeretetszolgálatnál és a Székely Mikó Kollégium titkárságánál lehet leadni az összegyűjtött műanyagflakon-kupakokat.

Ne dobja el ásványvizes és üdítős kupakjait. Önnek szemét, neki élet!

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.