Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

szacsva DSC 87872015. május 30. / Helyszín: Cimborák Bábszínház stúdióterme

Szülőföldünk igazi meséi sorozat ötödik előadását 2015. május 30-án (szombaton), 18 órától a sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház stúdiótermében tartja Balla Ede Zsolt, székelyudvarhelyi szakrális földrajzkutató, Székelyföldi falképek és templomi mennyezetek címmel.

A sepsiszentgyörgyi sorozatban elhangzó vetített képes előadások mindegyike vizsgálja a tér és ember viszonyát, egymásra épülve pedig jól mutatják majd a Kárpát-medencei életterünk különlegességeit, működési/működtetési rendjét, üzeneteit.
Az előadó és a szervezők elképzelése szerint, az előadások után mindig lehetőség adódik a kérdések felvetésére, hiszen a párbeszéd, az interaktivitás az aktuális állapotok, helyzetek felmérésére irányul, ehhez mérten pedig a közös cselekvési tervek kidolgozásait célozza.

Az előadásra a belépés díjtalan!

Az előadássorozat szervezői: a Regös Ifjúsági és Közművelődési Egyesület és a Cimborák Bábszínház, támogatja Sepsiszentgyörgy Megyei Jogú Városi Tanácsa.
Részletek olvashatók a Szülőföldünk igaz meséi oldalon

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.