Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

i20212015. augusztus 28-30. / Kézdivásárhely

A kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom termék- és értékvására mellett az identitás színes labdáival és az i2021 kulturális főváros csapatával is találkozhatunk augusztus utolsó hétvégéjén.

i2021 oszi sokadalomKézdivásárhely az újabb állomása a Feldobjuk a labdát kampánynak, az i2021 Sepsiszentgyörgy Európa Kulturális Fővárosa pályázat nyári eseménysorozatának. Az Őszi Sokadalom közönsége személyesen is találkozhat a kultfővárosi kezdeményezés munkatársaival: 2015. augusztus 29–30-án, akik a pályázat népszerűsítésének céljával, a céhes város ünnepén állandó programot kínálnak, melyben a kreatív játék, a fehér labdák kiszínezése mellett tájékoztató előadás is lesz.

A nyár során, a legtöbb székelyföldi rendezvényen képviselte magát a kezdeményezés, mely Sepsiszentgyörgy és négy partnervárosa - Csíkszereda, Gyergyószentmiklós, Kézdivásárhely és Székelyudvarhely - pályázati szándékát ismertette a széles közönséggel. A Feldobjuk a labdát rajzos játék során eddig 1000 színes labda született, az identitásukat kreatívan megmutató érdeklődők alkotásai közül 500 darab maradt a szervezőknél, melynek sorát Kézdivásárhelyen is gazdagítani szeretné a csapat.

Szombaton és vasárnap 12 és 17 óra között a Gábor Áron téren felállított sátorban lehet festeni, színezni, kérdezni, javasolni, beszélgetni a pályázat munkatársaival.  Hogyan válhat Sepsiszentgyörgy Európa Kulturális Fővárosává 2021-ben? Mit tehet Európa Kulturális Fővárosa érted, és mit tennél te Európa Kulturális Fővárosában, Székelyföldön? – kérdések mentén Knop Ildikó, projekt koordinátor tart előadást vasárnap 16 órától, a Gábor Áron téri nagysátorban.

Az i2021 csapata szeretettel vár minden érdeklődőt az értékvásáron. (közlemény)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.