Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

logoHáromszék falusi közösségeinek!

A Kovászna Megyei Művelődési Központ és Kovászna Megye Tanácsa 2015. szeptember 30. és 2016. április 15. között megyei vetélkedőt hirdet háromszéki falusi környezetben élő és dolgozó non-formális csoportoknak, közösségeknek, civil szervezeteknek és alapítványoknak. A Mesekunyhó megyei vetélkedőnek két kategóriája van, kistelepülés (legtöbb 700 lakosú) és nagytelepülés (legkevesebb 800 lakosú).

nyeremeny1.2A nyeremény egy-egy mesekunyhó teljes felszerelése, egységesre tervezett, helyi mesterek által készített bútorok (polcok, asztalok, székek, fogas, stb.), kellékek (meseszőnyegek, függöny, falvédő, bábparaván stb.), játékok és különböző foglalkozásokhoz szükséges felszerelések.

A vetélkedő alatt 7 próbát kell kiállni/megoldani a benevezett csapatoknak: ezek közül egyik állandó próba (ez a vetélkedő teljes időtartama alatt végzendő), a többit  2-3 hetenként közöljük. A megoldásokat írásos, képes, digitális dokumentációk formájában kell a szakmai zsűrihez továbbítani.

A vetélkedőre egy településről egy csapat nevezhet be, szükséges a település önkormányzatától, egyházi intézményétől vagy iskolájától, óvodájától bérbe kapott közösségi térre vonatkozó bizonylat (a helyiség min. 30 négyzetméteres terület kell legyen és nem lehet magánlakás), egy nyilatkozat, hogy minimálisan 2 évig a versenyző csapat rendelkezésére áll a helyiség és 1 éves jogszerű szerződés (másolat), a használatra vonatkozóan. Ha a versenyző csapatnak van saját közösségi tere, helyisége, akkor a tulajdonjogról szóló bizonylat elégséges. Feltétel még a csapatvezető (kapcsolattartó személy) önéletrajza, egy rövid leírás a csapatról (a csapat neve, hány tagja van, életkoruk, foglalkozásuk és hogy, miért neveztek be a vetélkedőre) és egy rövid leírás a településről.
nyeremeny2A vetélkedő ötletgazdája és lebonyolítója a Kovászna Megyei  Művelődési Központ, amelynek fenntartója Kovászna Megye Tanácsa.

Iratkozni lehet személyesen a Művelődési Központ székhelyén, Szabadság tér 2 szám alatt, naponta 9-16 óra között. Vagy levélben elküldve a benevezéshez szükséges aktákat az intézmény postai címére (520008 – Szabadság tér, 2 szám, Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye)

A vetélkedővel kapcsolatos bővebb információk megtalálhatók a www.kultkov.ro honlapon vagy érdeklődni lehet a 0267-351648-as és a 0757-047717 (Péter Orsolya) telefonszámokon vagy a elektronikus postacímre küldött levéllel. Az iratcsomók beérkezési határideje 2015. szeptember 23.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.