Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

civek logo2015. október 9-10. /

A Civilek Háromszékért Szövetség Civil Napokat szervez 2015. október 9-10. között háromszéki civil szervezetek és civil programok népszerűsítésére, szakmai kapcsolatok erősítésére és a tagszervezetek fejlesztésére.

A Civil Napok programsorozat két részből áll: október 9-én pénteken a gr. Mikó Imre utcában 12-18 óra között a kiállító szervezetek Civil Sétányon mutatkoznak be, konkrét programkínálattal lesznek jelen, érdemes lesz tájékozódni a változatos és érdekes civil programok felől. Szombaton, október 10-én Civil Fejlesztések konferenciára kerül sor az Eurocenter konferencia teremben. A konferencia meghívottjai és résztvevői civil fejlesztési területeket tekintenek át (humánerőforrás fejlesztés, kommunikáció, civil-gazdasági szektor együttműködés, jogérvényesítés, munka önkéntesekkel) és konkrét fejlesztési terv koncepcióját dolgozzák ki az elkövetkező két évre.
 
A Civil Sétányra még fogadnak jelentkezéseket, az erre vonatkozó igényt írásban vagy szóban a 0744 167 500-as telefonszámon vagy a civek{kukac}civek.ro címen kell jelezni.

(Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.