Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

civek logo2016. március 3. | CIVEK közlemény

A Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK - meghirdeti az Év Civil Szervezete díjat, amellyel a 2015-ös évben a legeredményesebben tevékenykedő civil szervezetet jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka elismerése és széleskörű népszerűsítése, és egyben bíztatást jelent a civil szervezetek számára. Jelentkezni, egy 2015-ben megvalósított projekttel/tevékenységgel/programmal lehet, amelyet a jelölt/jelentkező civil szervezet leginkább hatásosnak, eredményesnek tart.

A díjazott szervezet egy oklevélben és egy 1.000 lejes vásárlási utalványban részesül, amelyet a nyertes szervezet fogyóanyagokra vagy nyomdai szolgáltatásokra költhet.

Háromszéki, Kovászna megyei civil szervezetek pályázhatnak, de jelölhetnek kívülálló személyek is. A jelöléshez - pályázáshoz egy kitöltött formanyomtatvány szükséges román vagy magyar nyelven, amelyet  a   címen kell igényelni. Az űrlapot legkésőbb 2016. március 11.-ig kell elküldeni a címre, témaként megjelölve: Év Civil Szervezet Díjra jelölés_Jelölt Szervezet Neve. Az elbírálást a szövetség vezetőtanácsa végzi el és eredményhirdetésre Március 21-én kerül sor, elsősorban a honlapon jelenik meg a nyertes megnevezése.

Az értékelés során szempontot jelentenek: az adott szervezet által megvalósított program üzenete, a program által megjelenített értékek, azok közösségi hasznossága és eredményei. Ugyanakkor figyelembe vesszük a megvalósításokra fordított erőt, energiát a rendelkezésre álló erőforrásokhoz viszonyítva, továbbá a hasznosulók körét és a közösségre gyakorolt hatást.

Felmerülő kérdések esetén forduljanak hozzánk bátran a következő elérhetőségeken:
Telefon:+40-267-351959
E-mail:

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.