Sepsiszentgyörgy, 2019. jînius 28.

sepsi cimer2016. január 12. / Közlemény

2016-tól változik a sepsiszentgyörgyi önkormányzat által kiírt kulturális pályázatok szabályzata, évente egyszer lesz lehetősége pályázni a nonprofit szervezeteknek.

Míg előző években félévente három kategóriában lehetett pályázni, 2016-ban egyetlen alkalommal írja ki az önkormányzat egy kategóriába az éves kulturális programok pályázatát. Egy szervezet maximum három rendezvény szervezésére kaphat anyagi támogatást. Amennyiben több esemény támogatására teszi le az iratcsomót, fontossági sorrendet állíthat fel azok finanszírozására vonatkozóan. Az új szabályzat, új pályázati űrlapokat is követel: bővebb dokumentáció leadása szükséges, ezek azonban, az előző évekhez hasonlóan, magyar és román nyelven is kitölthetőek.

A jelentkezésekre az önkormányzat éves költségvetés tervezetének elfogadása után kerül sor. A pályázatok elbírálása várhatóan március végéig történik meg.

(A Városimázs Iroda közleménye)

 

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom