Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Magma-Eight-Present-Artists-132016. február 15 – 28. | Helyszín: MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér

A Magma Kortárs Művészeti Kiállítótér rendhagyó tárlatvezetést szervez 10-18 éves diákok számára, 2016. február 15-28. között, a Szabadásg tér 2.  szám alatt, amelynek keretében a résztvevők megismerkedhetnek a kortárs művészet alapelveivel, többek közt a konceptualizmussal, a formalizmussal, a minimalizmussal. Az Eight Present Artists című csoportos kiállítás sajátos módon argumentálja a kortárs művészetszemléletet, ugyanakkor visszautal, a posztmodern eszköztárát használva, korábbi korszakalkotó művekre.

Közös értelmezés és elemzés során, a kiállított művek új tartalmakkal telítődhetnek, miközben a nyitott mű (Umberto Eco) létjogosultságát igazoljuk az interaktív foglalkozás alatt.

A tárlatvezetés utáni műhelyfoglalkozás keretei közt átfestett, újraalkotott reprodukciókat készíthetnek a részvevők.Érdeklődő csoportok jelentkezését, előzetes időpontegyeztetéssel, a 0724338562-es telefonszámon valamint a címre várjuk.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.