Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

BERNI2016. március 1. | Közlemény

Három városban mutatja be a társulat a Fazakas Misi által rendezett Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadást. Március elsején, kedd este 7 órakor a marosvásárhelyi, 3-án, csütörtök este 6 órakor a kolozsvári, míg 5-én, péntek este 7 órakor a nagyváradi közönség láthatja a dokumentarista előadást.

 

 AHOGYAN RAP  AHOGYAN RAP  AHOGYAN RAP
 AHOGYAN RAP  AHOGYAN RAP  

A legutóbb franciaországi fesztiválon díjazott Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadást 2011-ben mutatta be a társulat és azóta több mint 425 alkalommal került színpadra, 3 kontinens 22 országának 160 településén. A független társulat előadása a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat kutatja, így a szövegkönyv a fiatalok saját személyes történeteiből született.

Mindhárom városban, az esti előadások mellett, a független társulat folytatja a magyarországi Tiszta Formák Alapítvány által támogatott iskolaprojektet, így osztálytermi produkcióként is bemutatásra kerül az előadás. A marosvásárhelyi Református Kollégium, a kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégium és a nagyváradi Ady Endre Elméleti Líceum diákjai láthatják az előadást, amelyet egy interaktív témafeldolgozó beszélgetés követ. Az esti előadások színhelyéül is a fent említett iskolák szolgálnak.

(Osonó közlemény)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.