Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

jegesmedvek2016. március 8. | Helyszín: Tamási Áron Színház, Háromszék Táncstúdió

A Tamási Áron Színház március 8-ára a Zakariás Zalán által rendezett Jegesmedvék című előadását tűzte műsorra. Azok a női nézők, akik március 8-án megnézik az előadást, kedvezményben részesülnek – a Tamási Áron Színház megajándékozza őket egy ingyen belépéssel. Ezt a belépést előzetes helyfoglalást követően bármelyik Ábel-bérletes előadásra érvényesíthetik.

A Jonas Gardell, svéd drámaíró Jegesmedvék című műve három nőalakot mutat be, akik a jelenkori problémák áldozatává válnak. A főszereplő, Ilse beteges fantáziájának, folyamatos zsörtölődésének következménye a világtól való teljes elidegenedése. Az egyik lánya elvált, a másiknak esélye sem volt férjhez menni, a fia pedig, a felkapott író, éppen az anyjához való megromlott viszonyáról ír sikerkönyvet. Ami közös bennük, hogy mindannyian szeretetnélküliségre vannak ítélve, és a túlélés érdekében igyekeznek minden lehetőséget megragadni.

A március 8-i, nőnapi előadást 19 órai kezdettel a Háromszék Táncstúdióban tekinthetik meg. Jegyeket a Kulturális Szervezőirodában, valamint a biletmaster.ro weboldalon vásárolhatnak.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.