Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

kozossegi kartya2016. március 11. | Közlemény

A Közösségi kártyák használatának köszönhetően, 2016. februárban 12 478.29 lej gyűlt a Háromszéki Közösségi Alapítvány által kezelt Ujjvárossy József Közösségi Alapba.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma döntött 2015  év  szeptember - december periódusban a Közösségi kártyák használatából befolyt 59.952,17 lej felhasználásáról.

Az Ujjvárossy József közösségi alapba gyűlt összeg a Közösségi kártyák használatával valósul meg. Az Ujjvárossy József közösségi alap fő befizetői helyi cégek, a befizetés a kártyafelhasználók közreműködésével valósul meg. Az alapot a Háromszéki Közösségi Alapítvány kezeli, amelynek kuratóriuma helyi vállalkozókból és civil szervezeti vezetőkből áll.

Az alapítvány az alapkezelést átlátható módon végzi, évente négy alkalommal hoz döntést az alapba gyűlt pénzről és erről folyamatosan tájékoztatja a közösséget. Sőt, kikéri a közösség véleményét az alap felhasználásával kapcsolatban.

2016 február – április időszakban a Háromszéki Közösségi Alapítvány 10.000 lejt tervez elhelyezni a Székelyföldi Tehetség Alapba, melyből szűkös anyagiakkal rendelkező, tehetséges székelyföldi iskolásoknak nyújt ösztöndíjat, 25.000 lejt különített el az áprilisban meghirdetésre kerülő Ötletből építs közösséget támogatási programjára, 16.000 lejjel támogatja a Puskás Tivadar Múzeum megalapítását, 1.000 lejjel a Székely Lótenyésztők Egyesületének megalapítását,  2.000 lejes ösztöndíjat biztosít egy tehetséges fiatal kislánynak, Kertész Júliának, 1.000 lej kerül a nyereményalapba. Az április-májusra tervezett helyi termék népszerűsítési kampányra 5.000 lejt különített el a kuratórium.

A Háromszéki Közösségi Alapítvány a Közösségi Kártya használatának megkönnyítése érdekében kifejlesztette a kártya androidos alkalmazását GoForCard néven. Az androidos alkalmazást régi kártyafelhasználó és újonnan regisztráló egyaránt letöltheti a Play Áruház felületéről, internetkapcsolat csupán a regisztrációhoz szükséges, az alkalmazás használatához nem.


Köszönjük, hogy a közösségi kártya használatával erősíti a közösségünket!

Kártyaprogram partnerek: Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Salvia gyógyszertárak, TTS utazási iroda, Háromszék napilap, Orex építőanyag lerakat, Hermann gyógyszertár, Pro-Vitam magánklinika, Sugás Vendéglő.

(HKA hírszolgálat – www.hka.ro)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.