Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

sztt logoA Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács meghirdeti a Csutak Vilmos díjat, a 2015-ös év legkiválóbb tehetséggondozói és mentori tevékenység elismerésére és méltányolására. A díj egy oklevélből, egy képzőművészeti alkotásból és 2000 lejes jutalomból áll, átadására ünnepélyes keretek között kerül sor a Székelyföldi Tehetségnapon, 2016. június 18-án Sepsiszentgyörgyön.

Eddigi díjazottak:

2014
- Tulit Ilona nyug. magyar nyelv és irodalom tanár Sepsiszentgyörgy, tankönyszerkesztő, az SzTT alelnöke
- Székely Zoltán fizika tanár Székelyudvarhely, a Fizikavalkád országos vetélkedő elindítója és szervezője

2015
- posztumusz díj Gaál Sándor tanár, cserkészvezető, közösségépítő Sepsiszentgyörgy, a Romániai Magyar Cserkészek Szövetségének tiszteletbeli elnöke
- Pető Mária fizika tanár Sepsiszentgyörgy, a Kovászna megyei Fizika, Tudományok és Junior tantárgyversenyek állandó bizottsági tagja, a Tudós-klub vezetője

A jelöléshez egy jelölőlap és CV szükséges, amelyet 2016. április 29-ig kell beküldeni elektronikus formában az SzTT iroda címére: sztt [KUKAC] tehetsegpont [PONT] ro.
A jelölőlap tartalmazza a jelölt szakmai méltatását.


Bereczki Kinga elnök
Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács
www.tehetsegpont.ro

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.