Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

Kepes tortenetek plakat2016. május 21.

A csernátoni Haszmann Pál Múzeum és a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár kreativitási és műveltségi vetélkedőt szervez Képes történetek címmel, háromszéki 5–8. osztályos diákoknak.

A 2016. május 21-én, szombaton a múzeumban lezajló vetélkedőre háromfős csapatok jelentkezését várják a szervezők 2016. május 13-ig, a következő elérhetőségeken: haszmannorsi [KUKAC] yahoo [PONT] com, biblio [KUKAC] kmkt [PONT] ro, 0746 103 796.
A legjobban szereplő csapatok jutalma részvétel a két intézmény júliusi olvasó- és kézműves táborában.

A vetélkedőre érkező csapatok egyik feladata az lesz, hogy számukra érdekes, jellemző, tanulságos történetet találjanak szűkebb-tágabb környezetükből, azt bemutassák, hátterével, művelődés- és/vagy család- és közösségtörténeti adalékaival együtt. Ehhez felhasználható fotó, hanganyag, videófelvétel, írott dokumentum.

A vetélkedő többi feladata kreatív jellegű, illetve egy idejében közzétett könyvlista által ajánlott szépirodalom és szakirodalom tanulmányozásán alapuló lesz.

További információk a szervező intézmények honlapján lesznek elérhetők a jelentkezés lezárultáig: www.kmkt.ro, www.haszmannpalmuzeum.ro

 

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.