Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

adomanygyujto DSC 63792016. május 18.

Harmadik napja zajlik, a május 16-20. között tartó, adománygyűjtés a sepsiszentgyörgyi központi parkban a rétyi üzem elleni perköltségek fedezésére. A kezdeményező civil szervezetek (Neuer Weg, EuropeanNatureTrust) a küzdelemben való aktív részvételre ösztönzik a lakosságot, hogy az ügy széles támogatottságot nyerjen és ezzel is erősítse az akció sikerét. Járuljon hozzá egy kávé árával erdeink védelméhez! hirdetik a plakátok, szórólapok.

Meregzold mesek A3 sepsiA kampány részét képezi a famaffiáról, törvénytelen erdőtarolásokról összeállított riportfilm, vetítése, amelyre két helyszínen: Kézdivásárhelyen és Sepsiszentgyörgyön kerül sor. Sepsiszentgyörgyön a mai napon, azaz május 18-án szerdán 19.00 órai kezdettel vetítik a Méregzöld mesék c. filmet a Kónya Ádám Művelődési Házban, az eseményen részt vesznek: Hans Hedrich, a Neur Weg egyesület alelnöke és Toró Attila, akik további információkkal egészítik ki a filmen látottakat. A vetítést követően 2%-os adófelajánlásokat lehet tenni a 230-as űrlapok segítségével, vagy adományokat lehet felajánlani az ügy javára.

Az adománygyűjtést a Háromszéki Közösségi Alapítvány bonyolítja.

HKA hírszolgálat

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.