Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

cateva povesti in jurul lumii2016. június 1. | Helyszín: Andrei Muresanu Színház

Június 1-én, a Nemzetközi Gyereknap alkalmából az „Andrei Mureșanu” Színház, egy egyedi színházi nevelési jellegű előadást ajánl az érdeklődök figyelmébe: Mesék a világ minden részéről címmel, hat Kovászna megyei iskola diákjainak részvételével.

Néhány hónapos munka után, a Mirela Bucur, Alexandrina I. Costea, Fatma Mohamed, Camelia Paraschiv, Elena Popa, Anna Popa által vezetett foglalkozások eredményét mutatják be: egy előadást, melynek szereplői a programhoz csatlakozott „Plugor Sándor” Művészeti Líceum, a „Mihai Viteazul” Főgimnázium, „Constantin Brâncuși” Szaklíceum, a Székely Mikó Kollégium, a „Váradi József” Általános Iskola és a kovásznai „Kőrösi Csoma Sándor” Elméleti Líceum diákjai. Ők vezetik végig a nézőket egy a világ körüli művészi expedíción!

A június 1-i esemény egyrészt összefoglalása, eredménye egy munkafolyamatnak, ugyanakkor egy önálló előadás, amelyet az „Andrei Mureșanu” Színház gyereknap alkalmából ajánl közönségének.

Jegyeket a Kulturális Szervezőirodában, valamint./ Szabadság tér 1 sz., telefon: 0267 312 104, vagy online a biletmaster.ro weboldalon vásárolhatnak. http://www.biletmaster.ro/hun/Event/43000927/Mesek-a-vilag-minden-reszerol

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.