Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Tavaszi aldozat fotoBarabasZsolt 012016. május 31. | Helyszín: Háromszék Táncstúdió

Miniévad Sepsiszentgyörgyön, bérlethirdetés Brassóban, fesztiválszereplés Târgoviștén, vendégjátékok Kézdivásárhelyen, Nagyváradon és Marosvásárhelyen – mozgalmasan zárja 2015/2016-os évadát az M Studio.

A Tamási Áron Színház és az M Studio közös szervezésében május 30-tól június 5-ig Miniévadot tartanak Sepsiszentgyörgyön. A Miniévad keretében az M Studio június 1-jén, szerdán 19 órától a Tavaszi áldozat, június 4-én, szombaton 19 órától pedig a Személyazonosság c. előadásait játssza a Háromszék Táncstúdióban. A Miniévad további műsorán a Tamási Áron Színház Liliom, Vízkereszt, vagy amire vágytok és Halni jó! c. előadásai is megtekinthetőek.

 MStudio A tenger fotoBarabasZsolt 04  MStudio A tenger fotoBarabasZsolt 04  MStudio A tenger fotoBarabasZsolt 04
 MStudio A tenger fotoBarabasZsolt 04  MStudio A tenger fotoBarabasZsolt 04  MStudio A tenger fotoBarabasZsolt 04

Fotók: 1. Egyszer élünk (fotó Henning János); 2. A tenger (fotó Barabás Zsolt), 3. KAMPF (fotó Jakab Lóránt); 4. Személyazonosság (fotó Barabás Zsolt), 5. Tavaszi áldozat (fotó Barabás Zsolt); 6. Tavaszi áldozat (fotó Barabás Zsolt)

Júniustól az M Studio négy előadására szóló bérletet hirdetnek Brassóban. A bérlet a társulat Kampf, Személyazonosság, Romeo&Julia és Egyszer élünk c. produkcióit tartalmazza. Az első vendégjátékra június 2-án kerül sor: a Kampf c. mozgásszínházi előadást tekintheti meg a közönség csütörtökön 19 órától a Brassói Operában. A bérlettel kapcsolatos információkért érdeklődni lehet a Brassói Lapok szerkesztőségénél (tel: 0268475303) valamint  a 0757575343 telefonszámon.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának és a Communitas Alapítványnak támogatásával további erdélyi városokban is bemutatkoznak. Június 3-án  Kézdivásárhelyen az Egyszer élünk c. előadást játsszák 19 órától a Vigadó Művelődési Házban. A társulat meghívást kapott a Târgoviștén megrendezett BABEL Fesztiválra (BABEL F.A.S.T. - Festivalul Artelor Spectacolului Târgoviște), amelynek keretében A tenger c. előadást mutatják be június 7-én, 19 órától a Tony Bulandra Színházban. Június 9-én Nagyváradon lépnek színpadra, a Személyazonosság c. előadás lesz látható 19 órától a Szigligeti Színház Nagytermében. Az évadot két marosvásárhelyi vendégjátékkal zárják, június 11-én az Egyszer élünk c. előadást, 12-én pedig a Kampfot mutatják be 19:30-tól a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kistermében.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.