Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

urhatnam polgar plakat2016. június 17-25. | Kisvárda, Művészetek Háza

A május 30. és június 5. között megrendezett miniévadot követően a Tamási Áron Színház a Sardar Tagirovsky által rendezett Úrhatnám polgár című előadásával lép fel a Magyar Színházak XXVIII. Kisvárdai Fesztiválján. Az idén megrendezett kisvárdai fesztivál június 17. és 25. között zajlik. Társulatunk június 20-án este 20 órai kezdettel a Művészetek Házában mutatja be produkcióját a versenyelőadások kategóriájában.

A fesztivál idei programsorozatába összesen huszonöt előadás került bele, ebből a versenyprogramban tizenkét előadás szerepel. Romániai, magyarországi, szerbiai, szlovákiai és kárpátaljai társulatok egyaránt képviselik majd magukat a fesztiválon.

Vizkereszt barabas-zsoltA kisvárdai turné előtt a Tamási Áron Színház egyetlen határon túli színházként volt jelen a 2016-os Pécsi Országos Színházi Találkozó (közismert rövidített nevén: POSzT) versenyprogramjában. A társulat június 17-én játszhatta a Bocsárdi László által rendezett Vízkereszt, vagy amire vágytok című produkcióját. (fotó: Barabás Zsolt)

A magyarországi turnék mellett a társulat a következő, Zongota című előadásának bemutatójára is készül, amelyre 2016. július 4-én a gyulai Várszínpadon kerül majd sor.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.