Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

meleg ebed voroskereszt 022016. július 1. | Közlemény

A Kovászna Megyei Vöröskereszt „Meleg ebéd hátrányos helyzetű gyerekeknek” pályázata keretében, 60 gyereknek biztosított meleg ebédet 2016. március-június periódusban.

A „Meleg ebéd hátrányos helyzetű gyerekeknek” pályázata keretében nehéz anyagi körülmények között élő gyerekek támogatását, ugyanakkor iskola iránti érdeklődésük felkeltését célozta meg a napi étkezés biztosításával. A pályázat ideje alatt, 2016. március – június periódusban, 60 bölöni és kommandói gyerek hetente ötször fogyaszthatta el a programban részt vevő cégek által elkészített és felszolgált meleg ebédet.

meleg ebed voroskereszt 03A két Kovászna megyei településen a pályázat teljes ideje alatt összesen 4.480 háromfogásos ebédet fogyasztottak el a gyerekek, ennek összköltsége 55.532,43 lej volt. Ezeket a költségeket a Román Vöröskereszt fedezte a 2014-2015-ös Vöröskereszt Gálán befolyt adományokból.

Ezen kezdeményezés folytatásában üdvözlünk bármilyen ajánlatot a közössége részéről. Aki segíteni szeretne, részt vehet a „Meleg ebéd hátrányos helyzetű gyerekek" kampányban, és megtalál minket Vöröskereszt Kovászna megyei székhelyén, Sepsiszentgyörgyön, Kós Károly u. 7. sz, vagy telefonon: 0267313802, illetve email-ben: crucearosie [PONT] covasna [KUKAC] gmail [PONT] com.

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.