Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

sepsi zold ut2016. július 27.

Az Aranyliliom Egyesület cserkészei és a Civilek Háromszékért Szövetség,  a Háromszéki Közösségi Alapítvány „Ötletből építs Közösséget!" finanszírozásában részesül, a "Sepsi Zöld útért!" pályázatával!
A 2016-os nyári projekt célja a Sepsi Zöld út karbantartási munkálatainak elvégzése, önkéntesek bevonásával. Továbbra is önkénteseket keresünk a Sepsi Zöld út karbantartási munkálataihoz, fotózáshoz, biciklizéshez, szervezéshez a 2016-os nyár folyamán.
A második kerékpáros felmérés július 27-én lesz, 9.00 órai indulással lesz, amikor az önkéntesek felmérik a Sepsi Zöld út következő részét.

Útvonal: Szentgyörgyi Vonatállomás - Maksa - Eresztevény - Dobolyka - Réty - Rétyi Nyír - Sepsimagyarós - Lisznyó - Bikfalva - Uzon.
A felmérés során megnézzik milyen az út állapota, illetve térképcserék szükségét, a faoszlopok, a jelzéstáblák cseréjét jegyezzik le.

Aki szeretne csatlakozni találkozunk szerdán a vonatállomásnál, 9,00 órakkor vagy érdeklődhet a címen vagy telefonon: 0752548570 bővebb infókért.
Mindenképp, ivóvizet, ennivalót, napellenző kalapot, napszemüveget, akár napkrémet is javallott hozni.

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.