Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Janka2016. szeptember 8. | Galați

Szeptember 8-án 20 órakor Galați-on, a Butterfly Effect ITF Független Színházi Fesztivál keretén belül, a Fani Tardini Drámai Színház Stúdiótermében mutatja be az Osonó Színházműhely a Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadás.

 AHOGYAN RAP  AHOGYAN RAP  AHOGYAN RAP
 AHOGYAN RAP  AHOGYAN RAP  

Galați-on második alkalommal kerül megrendezésre a Butterfly Effect ITF Független Színházi Fesztivál, amelyre idén olyan előadásokat hívtak, amelyek kortárs szövegen alapszanak és társadalmi- szociális kérdésekre reflektálnak. A szeptember 5- 11. között zajló fesztivál programjában 18 előadás szerepel és több bukaresti és kolozsvári független színház mutatkozik be, de fellépnek társulatok Nagyváradról, Temesvárról és Szerbiából is. Az Osonó előadása mellett még két magyar nyelvű előadás lesz látható: a kolozsvári Váróterem Projekt illetve a marosvásárhelyi Yorick Stúdió produkciója.

A Fazakas Misi által rendezett dokumentarista előadás mindeddig 3 kontinens 22 országának 170 településén került bemutatásra. Az előadás, amely a fesztiválon román fordítással lesz látható, a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat kutatja, így a szövegkönyv is a fiatalok saját személyes történeteiből született. Szereplők: Mucha Oszkár, Korodi Janka e.h., Antal Réka, Sebestyén Eszter, Bene Ervin. Technikus: Szőcs Tamás.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.