Sepsiszentgyörgy, 2019. szeptemper 4. / fotó: Toró Atila

Csernatonit BURROGTATO 20162016. szeptember 17. | Helyszín: Haszmann Pál Múzeum, Csernáton

2016. szeptember 17-én, szombaton rendezi meg a Haszmann Pál Múzeum a Csernátoni burrogtatót, a három éve útjára indított gépésztalálkozót. A rendezvényen az Erdély-szerte egyedülálló mezőgazdasági szerszám- és gépgyűjtemény érdekes darabjai kerülnek látogató-közelbe. A múzeum munkatársai magyarországi és hazai gépészszakemberek közreműködésével egész napos programot kínálnak.

Idén a múzeum stabilmotor-gyűjteményének egyik „ékszere”, egy Otto-motor kerül a 15 órakor, a veterán traktorok felvonulásával kezdődő esemény középpontjában, de lesz többek között cséplésbemutató, megszólalnak a stabil motorok, és különféle előadások hangzanak el a témához a kapcsolódóan. A gyerekeket táncházba, kézműves-foglalkozásokra, népi gyermekjátékokra várják. A Bod Péter Tanítóképző néptánc-villámcsődülete után Lőfi Gellért Szeretem a diszkrét félhomályt című múltszázad-eleji szalonzene-koncertje szórakoztatja a nagyérdeműt.

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.