Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

mesebarangolas Cimborak 2011 1 2016. szeptember 27-29. | Helyszín: Székely Nemzeti Múzeum

A sepsiszentgyörgyi CIMBORÁK Bábszínház 4-11 éves gyermekeknek Mesebarangolást szervez 2016. szeptember 27-29 között, a Székely Nemzeti Múzeum területén.

 

mesebarangolas Cimborak 2011 2Az interaktív foglalkozás alatt, a főszereplők mellett, az igazi mesehősök maguk a gyermekek lesznek, akik csapatokat alkotva Az okos leány meséjét járják be, egyéni és csapatépítő feladatok teljesítve. Ezáltal a gyermekek bátorságát, ügyességét és kreativitását teszteljük. Az élményszerű barangolás a személyiségfejlesztő hatása mellett, a gyerekek képzeleterejét is megmozgatja, a bátorságpróbák segítségével önbizalmuk fejlődik, együttműködési készségük javul.

A 10 órától tartandó mesebarangolásokra óvodás csoportokat (max. 40 fő), és 12 órától kisiskolás csoportok (max. 40 fő) jelentkezését várjuk a 0755-335400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámra. Belépő: 3,5 ron/gyermek.

A program a Holnemvolt Székelyföldi Mesefesztivál része, megvalósításában együttműködő partnerünk a Székely Nemzeti Múzeum.
További részletek a www.facebook.com/Cimborak oldalon olvashatók!

(Az illusztrációként használt fotók, a 2011-es Őszi Kirakodóvásár keretében tartott mesebarangoláson készültek.)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.