Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

kerekparos palya2016. október 8. | Felhívás

A Turulmadár Ifjúsági Iroda önkénteseket keres az Egészségügyi Biztosító Pénztár (volt Tervező Intézet) háta mögötti sportpálya átalakításához. A szervezők egy kerékpáros tanulópályát szeretnének kialakítani, ahol a gyermekek és fiatalok megtanulhatnak biztonságosan kerékpározni, megismerhetik a közlekedési  szabályokat és a forgalomban való közlekedést. Első lépésben a pálya takarítására kerül sor, majd a pálya festésével folytatódik.

Az akcióra október 8-án, szombaton délelőtt 10 órától kerül sor. Jelentkezni október 4-ig lehet a platz.ro oldalon!

Minden önkéntes fiatal, szülő és gyermek számára biztosítják a szükséges eszközöket, vizet és szendvicset. Minden résztvevőt egy pólóval jutalmazunk! (Csak azokat a személyeket, akik az önkéntes platformon jelentkeztek az eseményre.)

A projekt partnerei: Székelyek a magasban sí és hegymászóiskola, Proiect Covasna Rt., Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Tega Rt.

Az akció a YEP- Youth Education Program keretében valósul meg. Támogatók: Civil Innovációs Alap/Fond de Inovare Civica (Létrehozók: Civil Társadalom Fejlesztésért Alapítvány - FDSC, Romanian - American Foundation, Trust for Civil Society in Central And Eastern Europe, Raiffeisen Bank) és Kovászna Megye Tanácsa.

Bővebb információkat a www.turuliroda.ro oldalon lehet találni, valamint kérdéseket az címen várnak.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.