Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

kerekparos palyaA Turulmadár Ifjúsági Iroda önkénteseket keres az Egészségügyi Biztosító Pénztár (volt Tervező Intézet) háta mögötti sportpálya átalakításához. A szervezők egy kerékpáros tanulópályát szeretnének kialakítani, ahol a gyermekek és fiatalok megtanulhatnak biztonságosan kerékpározni, megismerhetik a közlekedési  szabályokat és a forgalomban való közlekedést. Első lépésben a pálya takarítására kerül sor, majd a pálya festésével folytatódik.

A szombati (október 8.) kedvezőtlen időjárás miatt, biciklis tanulópálya takarítási akciójára, október 14-én, pénteken 15:00 órától kerül sor.

Cél: biciklis tanulópálya kialakítása. A szervezők egy kerékpáros tanulópályát szeretnének kialakítani, ahol a gyermekek és fiatalok megtanulhatnak biztonságosan kerékpározni, megismerhetik a közlekedési szabályokat és a forgalomban való közlekedést. Első lépésben a pálya takarítására kerül sor, majd a pálya festésével folytatódik.

Helyszín: az Egészségügyi Biztosító Pénztár (volt Tervező Intézet) háta mögötti sportpálya.

Az akcióra fiatalok, szülők és gyermekek részvételét egyaránt várják. Jelentkezni lehet a platz.ro oldalon keresztül, október 13-ig. A szervezők minden önkéntes számára biztosítják a szükséges eszközöket, vizet és szendvicset. Minden résztvevőt egy pólóval jutalmazunk!

Bővebb információk: www.turuliroda.ro, info [KUKAC] turuliroda [PONT] ro. 

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.