Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

onkentes kupa 52016. október 22. | Beszámoló

A Turulmadár Ifjúsági Iroda idén, október 22-én, ötödik alkalommal szervezte meg a sepsiszentgyörgyi Vadász utcai Sportcsarnokban az Önkéntes Kupát, a Kovászna Megyei Sport és Ifjúsági Hatóság és Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal támogatásával. Az eseményre, civil szervezetek önkéntes csapatai nevezhettek be.

A Turulmadár Ifjúsági Iroda a már hagyománnyá vált Önkéntes Kupa versenyének célja, hogy a civil szervezetek önkéntesei közötti egészséges versengés keretén belül eldönthessék, kik Háromszék legsportosabb civil szervezetei. Az egész napos eseményre összesen hét egyesület nevezett be. Az előző évekhez hasonlóan, idén is több sportba és vetélkedőben bizonyíthattak a résztvevő önkéntesek: mint például a kockakeresőt, gyephokit, XO-t vagy a teremfocit, sőt még a puzzle-rakásban is kipróbálhatták gyorsaságukat.

Mindenki jókedvvel vitte véghez a rábízott feladatot. Az első díjjal járó serleget a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület csapata vihette haza. A második helyezett, a tavalyi győztes, Ifjúsági Klub Újfaluért (IKÚ) mikóújfalusi csapata nyerte, míg a dobogó harmadik helyre az Erdélyi Magyar Ifjak önkéntesei álltak. A Kupa keretében nem csak a sporton volt a hangsúly, a rendezvény leforgása alatt egymás rendezvényeit is megismerhették a jelenlévő önkéntesek, ezzel elősegítve a jövőbeli közös együttműködést.

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.