Sepsiszentgyörgy, 2019. jînius 28.

restJANKO PLAKAT 20162016. november 8. | Helyszín: Tamási Áron Színház nagyterme

A rest legényről – magyar népmese alapján készült bábjáték

A Cimborák Bábszínház, A rest legényről című magyar népmese alapján készült bábjátékát 2016. november 8-án, kedden 18 órától szabadelőadásként, ezt követően november 9-én, szerdán és 10-én, csütörtökön 10 és 12 órától szervezett csoportoknak játssza, a Tamási Áron Színház nagytermében.  

 cimborak babszinhaz Sepsiszentgyorgy 05  cimborak babszinhaz Sepsiszentgyorgy 05  cimborak babszinhaz Sepsiszentgyorgy 05

Az előadásban ötvöződik az asztali bábjátszás és az árnyjáték technikája, a sajátos képi világ mellett, a hangulatok megteremtésében nagy szerepet játszik a népies zene. Az alkotók az előadást nagy szeretettel ajánlják minden 3 év fölötti nézőnek.

A jegyek előfoglalását, csoportok jelentkezését a 0755-335400-as (Csüdöm Eszter) telefonszámra várjuk. Jegyeket váltani a Tamási Áron Színház előcsarnokában az előadás előtt fél órával lehet. Egy jegy ára: 7 ron, kísérő pedagógusoknak ingyenes. További részletek a  www.facebook.com/Cimborak.

0
0
0
s2smodern

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2019 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

Kövess minket:

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom