Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

RAJTAMM SZELES PRINT2016. november november 15., 16. | Helyszín: Háromszék Táncstúdió

Egy évvel ezelőtt került bemutatásra Cseh Tamás műveit felidéző koncert Gajzágó Zsuzsának, a Tamási Áron Színház színészének a kezdeményezésére. Az idei évben ennek folytatásaként november 15-én és 16-án este 19 óra kezdettel ismét sor kerül Cseh Tamás és Bereményi Géza kettősének emlékezésére.

Gajzágó Zsuzsa szeretné Cseh Tamás dalait minduntalan elővenni, újraértelmezni, szellemét életben tartani. Cseh Tamás, aki soha nem készült énekesnek, és Bereményi Géza, aki kezdetben csak az íróasztalfiókjának írta dalszövegeit, az egyik legnépszerűbb és legfontosabb szellemi párosa 20. századi énekmondóink közül. „Nem te vagy a fontos, hanem a dal.” – így biztatta Cseh Tamást minden fellépése előtt Bereményi Géza.

A vers és a színház műfaja között elhelyezkedő, dalban kifejezett érzéseket és gondolatokat a Háromszék Táncstúdió színpadán Gajzágó Zsuzsa, Simó Lakatos Barna, Katona Dávid és Ráduly Zsófia fogja közvetíteni.

A Rajtammaradt télikabát című produkció a Combridge és Bálványos Resort támogatásával valósult meg, és a Tamási Áron Színház produkciójaként bekerült a színház repertoárjába. Jegyeket a Kulturális Szervezőirodában, valamint a biletmaster.ro weboldalon vásárolhatnak. A teljes értékű jegyek ára 20 lej, míg a diákok és a nyugdíjas nézőink 10 lejes jegyekkel tekinthetik meg a produkciót – a kedvezményes helyeink száma korlátozott. A Cseh Tamás-előadóestre nem érvényesek az Ábel-bérleteink.

Kapcsolodó cikk: Emlékezz, ahogy én emlékezek – Cseh Tamás emlékest Sepsiszentgyörgyön (2015. február 28.)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.