Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Afis2016. november 9–12. |  Helyszín: Bástya-ház (Olt utca 6 szám)

Az idei Tiberius fesztiválon a műfaj jeles hazai és külföldi képviselőit látja vendégül a Marosvásárhelyi Filharmónia és az Árkosi Kulturális Központ. Ezeknek a koncerteknek egy részét hallgathatja a sepsiszentgyörgyi közönség is.

Szerdától szombatig (2016. november 9–12.) minden este 18 órától ill. szombaton 17 órától, a Bástya-házban különleges és gazdag a kínálat, a megszólaltatott zeneszerzők, az előadott darabok és tolmácsolóik egyaránt kiemelt figyelmet érdemelnek. Duók, triók, kvartettek, kvintettek, szokatlan társítások szolgálnak sok meglepetéssel a kamaramuzsika kedvelőinek.

Professzorok és tanítványok, híres és kevésbé ismert, de ugyancsak kiváló zenészek, formációk igyekeznek maradandó élményt szerezni a közönségnek.

A meghívott művészek: Marnix Verberne - brácsa, Hollandia, Sophie Vroegop - brácsa, Hollandia, Etero Trio, Hollandia, Frank van de Laar - zongora, Hollandia, Anastasia Feruleva - cselló, Oroszország, Lokodi Rozália - oboa, Románia, Ferencz János - oboa, Románia, Csiki Weber Borka - cselló, Románia, Bordos Kinga - zongora, Románia, Ábrám Endre - zongora, Románia, Kónya Attila - cselló, Magyarország, Trio Estate, Magyarország, Tatiana Korsunskaya - zongora, Ukrajna, Denis Severin - cselló, Ukrajna

Műsoron: Bridge, Leclair, Fieraru, Bartók, Horovitz, Mendelssohn, Beethoven, Franck, Glinka, Henri Brod, Mendelssohn Bartholdy, Bohuslav Martinu, Cassado, G.F. Handel, Ludwig Krebs művek.

A jegy ára 10 lej/koncert. Jegyek elővételben az Árkosi Kulturális Központ sepsiszentgyörgyi székhelyén, Olt utca 6 szám, naponta 9 és 15 óra között.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.