Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

Tavaszi aldozat fotoBarabasZsolt 012016. november 13., 15. | Helyszínek: Szatmárnémeti, Temesvár

Az M Studio két erdélyi városban lép színpadra a következő napokban: november 13-án Szatmárnémetiben mutatják be a Kampf című előadást, 15-én pedig Temesváron lesz látható a Tavaszi áldozat című produkciójuk.

A társulat meghívást kapott a november 4-13. közt zajló 8. Interetnikai Fesztiválra (IFESZT8), melynek idén a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat ad otthont. A Fehér Ferenc rendezésében készült Kampf című előadásuk a rendezvény záró napján, november 13-án, vasárnap délután 17 órakor lesz látható a helyi Szakszervezetek Művelődési Házában. Az előadást szakmai beszélgetés követi, melynek során alkotók és nézők egyartánt feltehetik a produkció kapcsán bennük megszülető kérdéseket.

 Tavaszi aldozat fotoBarabasZsolt 01  Tavaszi aldozat fotoBarabasZsolt 01  Tavaszi aldozat fotoBarabasZsolt 01

Az M Studio előadásai az elmúlt évadokban sikert arattak a temesvári közönség és a helyi szakma köreiben. A Csiky Gergely Állami Magyar Színház ebben az évadban is vendégjátékra hívta a társulatot, ezúttal a Tavaszi áldozat c. előadást mutatják be Andrea Gavriliu rendezésében Temesváron. A produkcióra november 15-én, kedden este 19 órakor kerül sor a színház nagytermében. Sztravinszkij zeneműve a társulat sajátos nyelvezetén át a helyi közönség számára is megnyitja majd a klasszikus zene és a kortárs tánc befogadásának újabb lehetőségeit.

 M Studio Kampf Barabas Zsolt 1  M Studio Kampf Barabas Zsolt 1  M Studio Kampf Barabas Zsolt 1

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.