Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

sepsiszentgyorgy info telAz elmúlt napokban tapasztalt időjárási viszonyokra való tekintettel Sepsiszentgyörgy Önkormányzata a Gyulafehérvári Caritas Családsegítő Szolgálattal közösen felajánlja segítségét mindazon rászorulóknak (hajléktalanok, idősek, lakásukból kimozdulni képtelenek, illetve olyan személyek, akiknek a különböző közszolgáltatásokhoz való hozzáférése korlátozott), akik egészségügyi állapotuk miatt nem tudják elhagyni lakásukat és beszerezni az alapvető élelmiszereket, vagy akik életkörülményeik miatt hiányt szenvednek ezekben.


A Caritas munkatársai kérik az érintetteket és azok hozzátartozóit, hogy igényeiket naponta 9:00 és 15:00 óra között jelezzék Dombay Imola kapcsolattartó kollégánál a 0730025422-es telefonszámon. A 9:00 és 15:00 óra közötti munkaidő betartása azért is fontos, mert akkor a Caritas munkatársai még aznap ki tudnak menni a helyszínekre.

 

A Városimázs Iroda közleménye

0
0
0
s2smodern
Polgári kezdeményezés a nemzeti régiókért - Székelyföldért megmozgatjuk Európát!
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.