Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

civek logo2017. február 15. | Közlemény


A Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK - meghirdeti az Év Civil Szervezete díjat, amellyel a 2016-os év legsikeresebb civil programját jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka elismerése és széleskörű népszerűsítése.

 

Év Civil Szervezete eddigi díjazottjai:
Háromszéki Közösségi Alapítvány – 2013
EMI Kézdivásárhelyi tagozat – 2014
Bolyongó Színházi Egyesület – 2015
Zöld Nap Egyesület - 2016


A benevezés egy tavalyi, a küldő szervezet által legsikeresebbnek ítélt programmal/projekttel történik. A díjazott szervezet egy oklevélben és egy 1.000 lejes vásárlási utalványban részesül, amelyet a nyertes fogyóanyagokra vagy nyomdai szolgáltatásokra költhet. Háromszéki civil szervezetek pályázhatnak, de jelölhetnek kívülálló személyek is.


A jelöléshez - benevezéshez egy kitöltött formanyomtatvány szükséges román vagy magyar nyelven. Az űrlapot legkésőbb 2017. február 28.-ig kell elküldeni a címre, témaként megjelölve: Év Civil Szervezet Díjra jelölés_Jelölt Szervezet Neve.


Az elbírálást a szövetség vezetőtanácsa végzi el és eredményhirdetésre 2017 március 20.-án kerül sor, az eredmények a www.civek.ro honlapon is megjelennek. Az értékelés során szempontot jelentenek: a program üzenete, a program által megjelenített értékek, azok közösségi hasznossága és eredményei. Ugyanakkor figyelembe vesszük a megvalósításokra fordított erőt, energiát a rendelkezésre álló erőforrásokhoz viszonyítva, továbbá a hasznosulók körét és a közösségre gyakorolt hatást.
Az Év Civil Szervezete díjat 2017. március 22.-én adják át a CIVEK képviselői, ünnepélyes keretek között.


Felmerülő kérdések esetén forduljanak hozzánk bátran a következő elérhetőségeken:

Telefon:+40-267-351959
E-mail:

0
0
0
s2smodern
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.