Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

hka logo 22017. február 17. | Közlemény
 
Döntött a Háromszéki Közösségi Alapítvány kuratóriuma a 2016 november-2017 január periódusban a közösségi alapba gyűlt összeg felhasználásáról.

 

 

Az alapítványhoz befutott kérések valamint a soron lévő közösségi prioritások/programok alapján, az Ujjvárossy József közösségi alapból a következő támogatások valósulnak meg:

- a helyi termékek/szolgáltatások népszerűsítésére 10 000 lej
- 2000 db. őshonos gyümölcsfa csemete vásárlására 15 000 lej; a csemetéket tavasszal osztja szét az alapítvány háromszéki települések között az Egy fa a jövő nemzedékének támogatási programban
- 1000 lejjel segíti a Felső-rákosi tűzkárosult Molnár családot
- továbbá, 1000 lejjel járul hozzá a Székelyföldi népdalvetélkedők döntőjének díjazásához,
- valamint 10 000 lejt különített el a kommandói iskolások tanulási körülményeinek kialakításához.

Az elhasználódott Közösségi kártyákat  kicserélik,  vagy igényelhetők új Közösségi kártyák a Bertis üzletekben a kasszáknál vagy az alapítvány székhelyén. Bővebb információkért kérjük, hívja a 0758 629 919 telefonszámot vagy írjon a hka [KUKAC] hka [PONT] ro címre.

Javasolják, a kártya android változatának használatát, kényelmes és mindig kéznél van.  Az androidos alkalmazást régi kártyafelhasználó és újonnan regisztráló egyaránt letöltheti Goforcard néven a Play Áruház felületéről, internetkapcsolat csupán a regisztrációhoz szükséges, az alkalmazás használatához nem.

A közösségi kártyaprogramban résztvevő partnercégek és támogatók: Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Salvia gyógyszertárak, Háromszék napilap, Orex építőanyag lerakat, Hermann gyógyszertár, Pro-Vitam magánklinika, Multi Nr nyomda, Zoemia üzletlánc és a Sugás Vendéglő.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.