Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

civek logo2017. március 22. | Helyszín: Tein Teaház

 

A Civilek Háromszékért Szövetség díjazza a tavalyi legsikeresebb háromszéki civil programot. Az Év Civil Szervezete díjat 2017. március 22-én 11.00 órai kezdettel adja át ünnepélyes keretek között, az esemény színhelye a Tein Teázó, Sepsiszentgyörgy központjában.

 

A szövetség felhívására 11 jelölés futott be, a CIVEK öttagú vezetősége értékelte a pályázatokat és döntött az idei díjazottról. Az értékelésben részt vettek: Bereczki Kinga - Amőba Alapítvány, Hubbes Kinga - Gyulafehérvári Caritas Sepsiszentgyörgyi Kirendeltsége,Tulit Zsombor - Alpinsport Egyesület, Kotta László - Puskás Tivadar Műszaki - Tudományos Alapítvány. Ráduly Attila - a Zöld Nap Egyesület elnöke, összeférhetetlenségi okok miatt nem vett részt az elbírálásban.

 

A díj egy diplomából és egy 1000 lejes utalványból áll, amelyet nyomdaköltségekre fedezésére fordíthat a nyertes szervezet. A díj főtámogatója a T3 Nyomda.

 

A benevezett pályázatok megtekinthetők a www.civek.ro oldalon.

 

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.