Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

kolteszet napja2017. március 21. | Helyszín: Bod Péter Megyei Könyvtár

Március 21-e A Költészet Világnapja. Ebből az alkalomból a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár arra ösztönöz minden verskedvelőt, vegyen részt az örökérvényű költészet tiszteletére hirdetett kezdeményezésükben.

 

Ennek keretében azok a könyvtárlátogatók, akik 2017. március 21-én, kedden, a nyitvatartási programunk alatt, 8 és 19 óra között, betérnek hozzánk, és hoznak magukkal, papírra lejegyzve, kézírással vagy számítógépen beírva, kinyomtatva, egyetlen kedvenc sort kortárs költő verséből, azt leadják olvasószolgálati részlegeink egyikén, térítésmentesen iratkozhatnak be könyvtárunkba, illetve újíthatják meg belépőjüket. A verssor a helyszínen is papírra vethető, ebből a célból előkészített-ajánlott versköteteket fellapozva.

 

Ugyanakkor kortárs költőktől származó, kedvenc verssorokat gyűjtünk ez alkalomból, ezek beküldhetők hozzászólásként, a könyvtár Facebook-oldalán,  a vonatkozó bejegyzés alatt, vagy e-mailen, a címre (jelezve a levél Tárgy/Subject rovatában: Versfonat – 2017), a március 21-i nap végéig.

 

Mind a behozott, mind az online módon jelzett-küldött verssor mellett, kérjük, tüntessék fel a forrásul szolgáló költemény szerzőjét és címét, valamint saját nevüket, amennyiben ez nem látható más módon.

Az akció lezárultával a beérkezett verssorokból összeállítást, „versfonatot” készítünk, azt közzétesszük a könyvtár honlapján és facebook-oldalán.

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.