Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

vilagnap plakat web2017. március 27. | Helyszínek: Nagyterem, Kamaraterem, Háromszék Táncstúdió

 

A világnap alkalmából a Tamási Áron Színház egész napos rendezvénysorozattal készül, kilépvén a színház falain kívülre is. 2017. március 27-én a következő programkínálattal várjuk az érdeklődőket:
- 12 és 17 órai kezdettel a Cimborák Bábszínház előadásában A három kismalac című bábjátékot tekinthetik meg a Kamarateremben.
- 12 és 19 órától az M Studio Mozgásszínház előadásában az Andrea Gavriliu által rendezett Tavaszi áldozatot nézhetik meg a Háromszék Táncstúdióban.
- A Tamási Áron Színház a Zakariás Zalán által színpadra vitt Pénz az égből című vígjátékát 20 órától játssza a Nagyteremben. Az előadást élőben közvetítjük a főtéren is.


vilagnap webA Közösségi részvétel évében sorra kerülő színházi világnap alkalmából az előadások és a főtéri élő közvetítés mellett különböző meglepetésekkel is készülünk: régi plakátokat és műsorfüzeteket vásárolhatnak a téren, a Pénz az égből című előadás ideje alatt a Tein Teaház és az Indivino teraszán színészeink veszik fel a rendeléseket és szolgálják fel az italokat. Mindemellett az idei világnapi üzenetet, amelyet Isabelle Huppert francia színésznő fogalmaz meg, rendhagyó módon fogjuk közvetíteni.

 

A színházi világnap alkalmából szervezett program a Tamási Áron Színház, a Kónya Ádám Művelődési Ház és a Városimázs iroda együttműködésével valósul meg, és remek alkalmat biztosít arra, hogy a sepsiszentgyörgyi lakosokat erőteljesebb közösségi részvételre buzdítsuk.


Szeretettel várunk minden ünnepelni vágyó színházkedvelőt!

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.