Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

CIVEK az év civil szervezete dij 022017. március 23. | Közlemény

 

A Civilek Háromszékért Szövetség díjazta az év legsikeresebb háromszéki civil programját. A szövetség felhívására 11 jelölés futott be, a CIVEK öttagú vezetősége a Romániai Magyar Néptánc Egyesülete által benevezett programnak ítélte oda a díjat. Melyet  2017. március 22-én, Kotta László, a CIVEK ügyvezető elnöke valamint Tulit Zsombor alelnök, a Tein Teázóban szervezett eseményen adott át.

 

 

 CIVEK az év civil szervezete dij 01  CIVEK az év civil szervezete dij 01  CIVEK az év civil szervezete dij 01
 CIVEK az év civil szervezete dij 01  CIVEK az év civil szervezete dij 01  CIVEK az év civil szervezete dij 01


Mozdulatokba vésett gyökerek - A romániai magyar kisebbség kulturális örökségének digitális megőrzése: 634 óra feldolgozott videóanyag, 251 óra feldolgozott hanganyag, 2557 digitalizált fénykép, 203 közzétett videó anyag, www.folkmedia.ro három nyelven, 30 lemezből álló DVD kollekció, 120 ingyenes csomag kulturális intézményeknek, egy archiváló-dokumentáló központ.

 

A díjnak leginkább eszmei és erkölcsi értéke van, amely a 2015-ös év leginkább közösségteremtő értékű, Kovászna megyei, civil szervezetét részesíti  kitüntetésben. A díjjal jár egy 1000 RON-os utalvány, amelyet a T3 Kiadó biztosít

 

Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2022 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.