Sepsiszentgyörgy | fotó: Toró Attila

 

hka logo 2Márciusban 16 748,56 lej gyűlt a Háromszéki Közösségi Alapítvány által kezelt közösségi alapba, a Bertis, Bani Market és Orex üzletekből. Ugyanakkor, a Salvia gyógyszertár 1000 lejjel gazdagította az alapot.

 

 

Aki kártyát szeretne cserélni, vagy az androidos változatra váltani, a Bertis üzletekben a kasszáknál igényelhet új kártyát vagy ugyancsak ott, a kasszák fölé kifüggesztett táblákon látható hash kóddal könnyen letöltheti a Goforcard alkalmazást. 

 

A Háromszéki Közösségi Alapítvány március hónapban a Kézdivásárhelyen megszervezett Civil Liciten közel 30 000 lejt gyűjtött három nagyon jó közösségi projekt megvalósulására, a Pro Sanitate alapítvánnyal közösen, 200 önzetlen adakozó közreműködésével. Ez országos szinten is rekordnak számít, ami az egy alkalommal gűjtött összeg nagyságát illeti. Sepsiszentgyörgyön szeptemberben lesz Civil Licit.

 

Áprilisban, az Egy fa a jövő nemzedékének programban 2600 őshonos  gyümölcsfa csemetét osztottunk ki háromszéki falvak között.

 

A programokkal kapcsolatos részletek a www.hka.ro honlapon megtekinthetők.

 

Köszönjük szépen, hogy a közösségi kártya használatával minden alkalommal, egy jót cselekszenek a közösség érdekében és ezzel partnereink a közösségi munkánkban.

 

A közösségi kártyaprogramban résztvevő partnercégek és támogatók: Bertis üzletek, Bani Market üzletek, Salvia gyógyszertárak, Háromszék napilap, Orex építőanyag lerakat, Hermann gyógyszertár, Pro-Vitam magánklinika, Multi Nr nyomda, Zoemia üzletlánc és a Sugás Vendéglő. (HKA hírszolgálat)

0
0
0
s2sdefault
Kövess minket:

sepsiszentgyorgy info

© 2002 – 2020 sepsiszentgyorgy.info
Minden jog fenntartva!

 

Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolat

 

Webdesign, webfejlesztés, karbantartás:
DIGITAL STUDIO

 

A sepsiszentgyorgy.info weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.